fredag, februari 07, 2014

Utvisning för Sverige i Sotji!

Den fantastiska invigningen av olympiska spelen i Ryssland pågår. Alla världens statschefer inkl Förenta Nationernas Generalsekreterare är på plats och applåderar sina olympiska deltagare. Ja Barack Obama saknas men i USA är vinterolympiader ingen stor grej!


Anders Södergren bar den svenska fanan med glädje, stolhet och elegans vid inmarschen. Men Sveriges statsminister finns inte på plats. Inte ens en enda excellens från den svenska regeringen. Vilka signaler sänder detta till gagn för den svenska truppens sammanhållning och kampvilja? Numera tror förmodligen omvärlden, att Sveriges statschef heter Gunilla Lindberg (ordförande i SOK).


Skamligt mot oss svenskar och de atleter som företräder oss! Det verkar som om Fredrik Reinfeldt et consortes nu gjort patron ur för resten av året!


Men invigningen var helt fantastisk. Nog det mest imponerande man sett under alla år. Kul med lite nytt folk i studion och Göran Zachrissons milda kommentarer lockade verkligen till skratt även om det tidvis blev lite rörigt! 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar