måndag, februari 10, 2014

Rom blir förstanamn I EU-valet!

Soraya Post har valts till Feministiskt initiativs förstanamn till EU-parlamentsvalet. Hon är expert på frågor som rör mänskliga rättigheter och anställd på Rättighetskommittén i Göteborg. Soraya Post är språkrör för romerna såväl nationellt som internationellt (källa Riksdag&Departement).Det torde inte finnas särskilt många romer i EU:s parlament. Så vi önskar henne all framgång!


I Folkpartiet är det naturligtvis still going strong Marit Paulsen som toppar. Och eftersom det är en bristvara på parlamentariker med stor integritet och rättframhet i EU-arbetet, så önskar vi även henne framgång i valet!


Den som dock ger starkast intryck är Gunnar Hökmark, som vi förresten länkar till på denna blogg! Han inger stort förtroende har kunskap och toppar naturligtvis moderaternas lista 2014!


Kristdemokraterna slår verkligen till med en journalistisk favorit Lars Adaktusson. En av Sveriges bästa TV-journalister alla kategorier! Övriga partiers kandidater - undantaget socialdemokraternas Marita Ulvskog - vet vi dock i skrivande stund ingenting om!


Men många bra kandidater finns och naturligtvis skall vi göra vår medborgerliga plikt även om vår inställning till EU har försämrats på senare år. EU är inte längre vad det var och torde idag vara en lekplats för många lycksökare! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar