onsdag, januari 07, 2015

Skoningslösa muslimska terrorister mördade 12 i Paris!

 

Tre terrorister beväpnade till tänderna har attackerat veckotidningens Charlie Hebdo och mördat 12! Skälet är uppenbart att tidningen i likhet med t ex Jyllandsposten och Frankfurter Allgemeine Zeitung, FAZ publicerad bilder på Muhammed; dvs de sk Muhammed-karikatyrerna. Enligt SKY NEWS var det rena avrättningen av oskyldiga människor av dessa välbeväpnade terrorister. 

 

För tyska FAZ är situationen nog något komplicerad. Samtidigt som tyska politiker fördömer Pegida marscherna i Dresden så får nu Pegida i högsta grad vatten på sin kvarn.  FAZ kan vara ett nytt mål för terrorister.

 

I Sverige borde nu Public Service; SVT och SR samt socialdemokraterna börja fundera över sin tidigare vurm och implicita stöd för terrorism. Kanske inte så roligt längre! Med dessa dåd blir även Israels klarsynthet och situation alltmer uppenbar. Dessa terrorister kan man inte förhandla med.

 

Men det måste nu bli slut på gullandet med terrorister. De bör hindras från att komma in i Europa genom betydligt mer organiserade åtgärder. Ju nu finns det ingen närmare kontroll på vem eller vilka som reser hit eller far till Mellan-Östern för att tränas till terrorister! Vi väntar bara på att de slår till i Sverige!

 

En vérité , un mercredi noir! Nous sommes Charlie!

 

Här kan man läsa mer om olika terroristangrepp sedan 1970!  

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar