onsdag, januari 21, 2015

Kan ingen få ordning på den svenska polisen?

Efter att ha sett Uppdrag granskning och den omfattande rasismen i Malmö förmodligen Europas mest antisemitiska stad och land efter Tyskland (Obama) så börjar man verkligen undra vad vad det svenska rättsvårdande myndigheterna sysslar med. Att unga många inflyttade frusterade ungdomar från Mellan-Östern inte har förstått europeiska principer är en sak. Men att rättsvårdande myndigheter uppträder så skamlöst illa. Det är faktiskt en sensation.

 

Av 150-talet anmälda hatbrott mot judiska personer i Malmö har inte ett enda lett till åtal! Något som torde vara en komplett gigantisk skandal.

 

Nyligen hade vi en åklagare i Nyköping (han vill inte uppge sitt namn) som ville åtala en person för att han blivit störd av muslimska böneutrop, när han som arbetande behövde sömn. I Malmö kan man förfölja judar med betydligt värre invektiv utan åtgärd.

 

Vad håller på att hända med den svenska rättvisan. Är den komplett på dekis? I morgon kommer P1, som motverkan mot Uppdrag Gransknings verklighet i Malmö att hålla ett program om bränder i muslimska kyrkosalar, som man inte ens vet om det är attentat. Vore det inte bättre att de ägnade sig åt vad den svenska polisen sysslar med istället för att indirekt stigmatisera muslimer. 

 

I programmet intervjuades två representanter för Malmö kommun. En vältalig men förmodligen passiv vänsterpartist intervjuades.Hennes motpol en folkpartist var inte ett dugg bättre!

 

Dum inter homines sumus, colamus humanitatem! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar