fredag, januari 30, 2015

Invandring splittrar partier?

http://www.uvell.se/2015/01/30/den-rosa-elefanten-i-rosenbad-25286872

Det tämligen partiska TV-programmet SVT Rapport bedrev en hatkampanj mot Göran Hägglund(KD) för partiets kretande i ena hörnet av invandringsrutan. Den avbröts snabbt när FP dristade sig att tycka något i ett annat hörn. Då kastade man sig likt vargar över Folkpartiet; kanalens hatobjekt nr 2 och i synnerhet Jan Björklund. 

 

Man anordnar nu och sänder dagligen interna debatter mellan Björklund och diverse perifera personer som t ex Cecilia Wikström som inte ens sysslar med svensk riksdagspolitik.

 

Enligt sagda kanal är nu Alliansen rejält splittrad då Centerpartiet föreslår raka rör som vanligt änskönt kommuner och landsting skall få kostnadstäckning för sina utgifter; det senare faktiskt ett helt utmärkt förslag! Moderaterna tiger still än så länge.


Det SVT Rapport nogsamt glömmer bort är att de rödgröna är rejält splittrade själva kring arbetsinvandringen! Men det är väl inte särskilt opportunt att redovisa i denna rödgröna TV-kanal!


Mer intressant än SVT Rapport är att ta del av Rebecca Weidmo Uvells något tillspetadee betraktelser över regeringens avsaknad av integrationspolitik t ex i Den rosa elefanten i Rosenbad!


Allianspartierna är nog inte mer splittrade än vad S och MP är. Att sakna invandringspolitik kan ju inte tas till intäkt, att vara eniga. Däremot kanske alliansens - för svenska förhållanden - unika samarbete inte är så starkt längre, när dess sponsorer försvunnit ur politiken! Men det leder ju i värsta fall till läget före 2006 och inget annat!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar