torsdag, mars 20, 2014

En seger för den svenska skolan!

En elev i skånska Höör terroriserar en klass upprepade gånger, slår andra elever och lärare. Till slut lyfter en lärare ut honom ur klassrummet men blir på kuppen åtalad av svenska staten.

En miniatyr av problemet med dagens svenska skola. Lyckligtvis blir läraren frikänd av Lunds tingsrätt men elevombudskvinnan Caroline Dyrefors Grufman (bilden) vid Skolinspektionen hetsar upp sig och säger direkt att denna dom är fullständigt fel och skall överklagas.

 


Caroline Dyrefors Grufman torde därmed tillhöra den svenska skolans dödgrävare likt många andra! Man undrar verkligen vad hon har att göra på skolinspektionen?  Dödgrävare borde förpassas annorstädes! Här kan man dessutom läsa vad svenskans kåsör Maria Sundén Jelmini tycker om detta!


Det värsta är att elevens mamma som uttalar sig i TV4 inte förstår någonting. Men det är väl det som är problemet. Hon säger att hennes son blev utsläpad ur klassrummet, vilket då tyder på att eleven på tillsägelse vägrade, att lämna salen. En normal funtad elev hade naturligtvis ålytt lärarens tillsägelse! VSB!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar