söndag, mars 23, 2014

Politiker med rätt att göra vad man vill och lammen tystnar!

För några år sedan skrev jag på denna högst privata blogg om boken Tintin i Afrika, som var föremål för en omfattande debatt på DN:s kultursida, att afrikaner i vissa avseenden ville rasera europeisk kultur. Det blev ett jämrans liv på vänstern med den kvalificerade hatsajten alliansfrittsverige.nu i spetsen. Eftersom jag själv endast hade politik som fritidssyssel-sättning - fanns det ingen anledning att bli utsatt för dylika påhopp. Jag beslutade att avstå från fortsatt fritidspolitik.


Givetvis kopplade det vänsterdominerade SVT Östnytt på och hade föraktliga synpunkter på att en privat person kunde skriva något sådant. Att samma sak skrevs på DN spelade ingen som helst roll. Men alla människor och politiker mäts knappast med samma mått. Har man dessutom tagit särskild ställning för judars utsatthet i dagens Sverige - så blir man ett riktigt hatobjekt. Är man däremot rödgrön politiker så är man sakrosankt oantastlig, förmodligen beroende på att 80% av alla journalister vid SVT stödjer de rödgröna partierna!


För bra många år sedan var det en borgerlig politiker i Huddinge, som fick schavottera för att han skulle ha köpt sexuella tjänster. SVT var riktigt på hugget och intervjuade vid dörren och fördömde på bästa sändningstid! Detta visade sig sedermera vara fullständigt fel. Men skadan var redan skedd och han fick sluta med politiken efter SVT:s stronga journalistik.


Nu har en rödgrön ledamot av kommunfullmäktige i Göteborg nyligen köpt och dömts för köp av sextjänster av ett trafficking offer. Det skriver varken tidningar eller uppmärksammas av SVT. Däremot skrivs det mycket om detta på Internet!


Med detta kan konstateras att vara medlem av alliansen och tillhöra fullmäktige i Gnesta och skriva att afrikaner (utan utpekande av etnicitet eller folkslag) vill förändra europeisk kultur i vissa avseenden, är en  fullständig dödssynd. Är man däremot rödgrön och sitter i en stor fullmäktigeförsamling i Göteborg samt köper sextjänster, vilket är förbjudet enligt lag (en lag som avses skärpas), så är det helt ok och de gulliga lammen tystnar vid GP och SVT!


Var det någon som trodde att vi lever i ett jämlikt och objektivt samhälle? Knappast! Tillhör du det socialistiska blocket kan du göra vad som helst - de rödgröna journalisterna tiger som muren! Det enda jämlika i detta landet är Internet. Där kan man få ta del av den verkliga sanningen! För Internet rår inte de vänsterextrema på - än så länge! Men vem vet vad som händer efter höstens allmänna val?

 

Hur många liv tror du att SVT:s "s k journalistik" har på¨sitt samvete?

2 kommentarer :

  1. Nu hör det till saken att denna sexköpande miljöpartist tillika hade ett utländskt klingande namn. Då blir han oantastlig i medial oavsett vad han gjort. Att ha ett utländskt klingande namn ger personen i fråga ett slags fri lejd. Hitkomlingar kan göra och bete sig hur som helst utan att media rapporterar eller röjer deras identitet. Sanna mina ord!

    SvaraRadera
  2. Ja oerhört märkligt är det. Detta gäller även personer i det socialdemokratiska partiet, som mörkas. Men jag hoppas verkligen inte detta är någon form av etniskt urval; dvs den sämsta formen av journalistik.

    SvaraRadera