onsdag, mars 27, 2013

På rätt väg?

I norra Botkyrka konstaterar nu polisen, att kriminella ligor nu i stort sett har hand om all knarkhandel i Stockholmsområdet. Kommunalrådet Katarina Berggren (S), som sitter säker, har säket mycket att förklara!

I Södertälje meddelar polisen förutom det kriminella Södertäljenätverket, att även kriminella ligor nästlat sig in i kommunhusets organisation. Kommunalrådet Boel Godner (S), som sitter säker, har säkert mycket att förklara!

I grannkommunen Eskilstuna, eldas det och kriminella gäng skjuter skarpt mitt i stan. Kommunalrådet Jimmy Jansson(S), som sitter säker, har säkert mycket att förklara.

Kommunen Malmö har ju fått epitetet Skandinaviens Chigaco efter alla skjutningar, mord och misshandel som där förekommer dagligdags. I kommunen går priserna på bostadsrätter och villor ned. Det ifrågasatta kommunalrådet Ilmar Reepalu(S) har nu avgått, vilket säkert tillfredsställer många inte minst mosaiska trosbekännare.

I Göteborg och särskilt på Hisingen begås det ena mordet efter det andra, utpressning, misshandel och övergrepp i rättsak är vardagsmat. Här styr kommunalrådet Anneli Hulthén (S), som sitter säker, men har mycket att förklara!

Känner vi oss bekymrade? Ja det är nog det minsta man kan säga! Alla ska med är en (S)-devis. Men vi gör nog motstånd. Vi vill nog ha ett annorlunda framtida Sverige!