onsdag, mars 09, 2011

"Göran Persson skrämmer S-ledare"

Den gamle statsministern och Stjärnhovsbon Göran Persson "skrämmer" enligt dagens Aftonblad olika partidistriktsordförande genom att lobba för Thomas Östros. Man kan ju då undra över vad han skräms med? Jordbruksredskap? Anitra? Eller är dessa S-ledare av den "skraja" typen.

Sanningen är väl att alla S-toppar givetvis diskuterar och talar med varandra kring fråga om ny ordförande och partisekreterare. Däremot har jag hela tiden blivit förundrad över att Sveriges Television liksom övriga ledande media tycks ingå i valberedningen.

Är det särskilt intressant för folk, som inte röstar på socialdemokraterna, att få läsa eller höra dagligen om detta i media man betalt pengar för att få eller blivit tvingade på (TV)? Partiet har ju mindre än 1/3 av rösterna i senaste val och debatten borde givetvis föras i deras egen tidning Aktuellt i Politiken.

Jag kan inte påminna mig att valet av Reinfeldt eller Björklund för den delen utgjort en promille av vad som skrivs om Sahlins ev efterträdare. Samtidigt kan man önska att partiet får jobba med dessa frågor i ett mer troligtvis behövt lugn och ro!

Valet av partiledare i det socialdemokratiska partiet håller på att få en oberättigad kultstatus!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar