söndag, februari 24, 2013

Nattbloggaren från Svinsjön hälsar till Gnesta-Revyn!

I fredags var det så dags för att titta på Gnesta-Revyn. En revy som var inställd förra året av olika skäl. Men först så valde delar av familjen att inta lite grekisk mat på ett riktigt matställe bland alla pizzerior i Gnesta. Smakade utmärkt.

Men revyn smakade nog än mer. Det är fantastiskt att en så liten kommun kan ha en så pass professionell revy. Jag har nog sett de flesta under åren utom en period då jag först drabbades av tinnitus, vilket inte fungerade särskilt bra med höga ljud.

Att sedan få sig tillägnat ett helt eget nummer kändes mycket bra och värmde verkligen hela familjen. Revypappa Bengt - med en viss likhet - har ju fått spela undertecknad under åren. Vid någon del i karriären titulerades jag byrådirektör med påföljden att alter ego Bengt gick omkring med en byrå under armen på scenen.

Som mer insatt än kanske de flesta så har man verkligen funnit behag i de politiska spetsfundigheter, som levererats under åren. Något som kanske många i publiken missar! I år var det nog kommunalrådet, som fick de flesta slängarna.

Revyn innebar även ett antal nya "stora/långa" förmågor. Bl a Jesper, som även har en plats i Kultur- och tekniknämnden i Gnesta. Inslagen med de två underfundiga Nyhetsuppläsarna väckte även allmänt jubel.

Till nästa helg blir det final med bubbel!