lördag, december 13, 2014

Bravo Kukkamariia, Johan m fl i Gnesta kommun

Vi har ju under åren varit kritiska till Gnesta kommuns ordförande Johan Rocklind(S) och vice ordförande Kukkamariia Valtola-Sjöberg(MP) i synnerhet för ett antal år sedan. Senaste jag kommenterade Kukkamariia var vid politikerutfrågningen i Laxne innan valet. Då gjorde hon liksom dåvarande oppositionsrådet Ann-Sofie Lifvenhage(M) ett stort intryck på undertecknad, som var moderator vid mötet. Utveckling pågår!


Det som nu inträffat är att linje 543 mellan i stort Gnesta och Laxne nu kommer att även passera vår humbla boning och vända i Mariefred/Läggesta. Något som har varit en önskedröm för många boende och fritidsboende i norra Gnesta och Strängnäs kommuner.


Vi misstänker att alla ovan uppräknade politiker haft ett finger med i spelet. Om någon tycker att vi varit över hövan orättvisa med tidigare omdömen, ber vi att få meddela att det som inträffat är väsentligt positivt. För Kukkamariias del blir dock inflytandet mindre med nuvarande konstellationer men hon kanske har ännu en karriär i miljöpartiet, att se fram mot. Vi ber att få gratulera till detta och är som sagt otroligt nöjd med busslinje 543 nya framfart.  Vi gnuggar oss verkligen i ögonen!

 

För Johan och Ann-Sofie del blir det fortsatt ett socialmoderat styre i kommunen! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar