måndag, december 08, 2014

Argan list bakom nyval!

Man blev ju ganska förvånad när Stefan Löfven utlyste nyval istället om praxis är att söka en ny regeringslösning. Först trodde man att det var för att tillfoga sverigedemokraterna ett ev nederlag. Nu vet vi att det vara argan list, då alliansen - enligt centerpartiets orförande Annie Lööf - uppenbarligen var beredd att direkt överta styret 2015. Det fann ju redan en alliansbudget på plats! Något som även framstår som rent logiskt! Vad ett nyval med samma resultat skall ge för landet är uppenbarligen en ganska oklok och dyr lösning för att stilla Löfvens hormonbalans!

 

 

Nu griper således Stefan Löfven det sista halmstrået för att hindra en alliansen-regering intill en uppskattad kostnad av 250 miljoner kr. Det kan man verkligen kalla missbruk med skattebetalarnas pengar! Ju mer tiden lider desto mer framstår Stefan Löfven likt en despot, som inte tar någon som helst hänsyn till omgivningen! Månne en hänsynslös maktsökare istället för en hänsynsfull socialdemokrat? 

 

Dessutom var "den utsträckta handen" ett PR-mässigt tricks utan substans!


Det kanske är just Stefan Löfven som är problemet i svensk politik med sin medförda koleriska ambitioner danad i en helt annan värld av fackföreningar!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar