lördag, december 27, 2014

Alliansen har gått i exil och gett upp sin politiska identitet!

Ju mer man funderar på hur Stefan Löfven lurat skjortan av Alliansens företrädare, ju mer irriterad blir man. Vad är det för partier att rösta på, som lägger sig platt på marken för kommunister och socialister? Om man nu inte gillar vänstern. Vad skall man då rösta på? Det enda oppositionen mot Sverigeautokraterna är nu Sverigedemokrater och förvisso Vänsterpartiet, som dock är associerat. 

 

 

Kan inte svensk politik handla om något viktigare än migration, som måste vara en underordnad fråga bland alla andra betydligt viktigare diton? 

 

Vem vill att svensk politik skall handla om amatörskap i form av MP:s nedläggningar av Förbifart Stockholm, Bromma flygfält, svenska försvaret, kärnkraften till förmån för gullig grönska och vedeldning. Hur kan antisemiter få plats i en svensk regering?

 

Vem vill att socialisterna skall styra bostadsmarknaden med skattemedel, mer beskatta industrin och därmed hindra dess utveckling och förutsättningar för nya jobb, förstöra den svenska sjukvården, återinföra den misslyckade flumskolan - åter till Gå!, fortsätta att utarma pensionssystemet, avveckla svenska äldreboenden, lägga ner den viktiga energiförsörjningen med kärnkraft; förutsättningen för svensk konkurrenskraft utan att tala om hur man planerar.


Vad kommer det nu att finnas för politik att kommentera? SDs? Vad skall alla våra duktiga och ambitiösa ledarskribenter skriva om de närmaste 4 åren? Är det någon mening att över huvud taget köpa sina dagliga tidningar om man är politiskt intresserad? 

 

En autokrati måste vara fullständigt ointressant! Vad har alliansen i riksdagen att göra med sina höga månadslöner? Skriva sina interna protokoll och delge varandra? Vilken journalist vill intervjua en borgerlig politiker, som inte har några egna synpunkter utan är sverigeautokrat?

 

MP och V kommer att vara hur starka som helst fortsättningsvis och dominera den svenska politiken. Alliansen har gått i exil och gett upp sin politiska identitet! Man kommer förmodligen att dö sotdöden till förmån för andra partier och inte nå taburetterna de närmaste 8 åren!

 

Sverige girar kraftigt babord!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar