tisdag, september 23, 2014

Tyska muslimer stödjer ISIS!

Den internationella terrororganisationen ISIS, Den Islamanska staten, som numer är mest bekänt för att halshugga sina medmänniskor, fick i kvällens tyska program "Hart aber fair" i Tagesschau24 visst stöd för sina aktiviteter! Den muslimiske representanten hänvisade bl a till staten Israels åtgärder mot det palenstinska Hamas, som grund för ISIS agerande.

 

Tyskland har i flera år haft problem med militanta muslimska salafister. Dock har man knappast lagt fingrarna emellan och många av dessa salafister befinner sig i fängsligt förvar.

 

I programmet diskuterades även en skärpning av de tyska passlagarna. Idag är de flesta länderna inom EU utom UK medlemmar av en passunion, som har allt svårare att hantera den internationella terrorismen. I Sverige är just nu 170.000 svenska pass på drift, enligt SvD , vilket i värsta fall kan leda till att andra länder börjar kräva visum för svenska medborgare.

 

En stor del av världen har nu förklarat krig mot denna rörelse utom Ryssland givetvis, som i hycklande ton hävdar, att man bryter mot Syriens integritet (se Ukraina)! 

 

Vi vet inte varför denna röra måste finnas i det gamla Babylon men en välgärning vore att tillse att kurderna får en egen stat och ett eget försvar samt möjlighet att försvara sig själva! 

 

Enligt France24 finns det nu 3.000 EU-medborgare i ISIS - även från Sverige!

3,000 European jihadis now in Syria, Iraq: EU official

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar