fredag, september 12, 2014

Slaskvalet 2014

Vi har kunnat konstatera att valet inte längre gäller politikens innehåll utan mer vad olika politiker uttalat, gjort eller skrivit. Inte bara i närtid utan under de senaste 15 åren. Vem som började med detta är oklart men Expo, TT, Aftonbladet och Expressen samt inte minst det kommunistiska Dagens Eko torde inte kunna svära sig fria! Sedermera har SVT/Text-TV hakat på och är väl minst i samma klass! 

 

Denna övervägande slaskiga vänsterprofil handlar om att kunna sätta epitetet rasist på så många politiker som möjligt från SD, FP, M , C och KD. Varje gång en politiker eller medborgare gör ett överilat uttalande ropas det på polis och åklagare eller i varje fall avgång. Inte minst i Nyköping där en person hade synpunkter på att en böneutropare från en minaret höll honom vaken på morgonen; fick en snabbfotad åklagare att reagera.


När 100 tals personer skriver mycket grova nazistiska inlägg på hedersmannen Stefan Löfvéns hemsida, så trodde man ju att denne raske Nyköpingsåklagare snabbt skulle skrida till verket! Så dock icke! SKMA Svenska kommittén mot antisemitism har publicerat en lista på de värsta nazisterna så material finns det gott om! Bilden ovan är förresten hämtad från den värdiga Kippur-marschen i Stockholm för några veckor sedan! Där bl a Löfvdén medverkade!


En hyllad artist Mikael Wiehe i Skåne låter dagligen människor vräka ur sig nazistiska påhopp på judar på sin facebooksida utan att åklagare reagerar. Mycket märkligt! En sammanställning av vad som skrivs finns att hämta här: http://skma.se/blogg/wp-content/uploads/Judehat-i-debatten-om-Gazakrisen-del-2-Wiehes-FB.pdf.

 

Det värsta med Wiehe är att han är själv en ledande man i organisationen Artister mot nazister. Nu verkar han själv ha blivit nazist!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar