tisdag, september 30, 2014

Alliansen vill ha en socialdemokratisk regering!

Man tror inte att det är sant när den avgående alliansen stödjer valet av Stefan Löfvén, som statsminister. Därmed sviker man alla sina väljare som vill ha en borgerlig regering. Det har väl aldrig inträffat i svensk politik att något block ger bort segern till en motståndare. Fortsätter alliansen på detta vis kommer de inte att få särskilt många väljare i nästa val.


Man blir rent förbannad på hur man sköter sitt uppdrag givet från en stor del av svenska folket! Svenska konservativa och liberala politiker har gett upp inför socialism och kommunism! En röst på Alliansen är uppenbarligen en förlorad röst!


I den numera barnsliga sandlåda som enligt regeringsformen kallas riksdagen, har vänsterpartiet; fd kommunisterna starka synpunkter på att en sverigedemokrat blir talman. De har förmodligen glömt bort att de själva är ett derivat av Josef Stalin och Mao Tse Tung, som mördade över 70 miljoner människor så sent som i slutet på 80-talet. Bland de vidrigaste som hänt på 1900-talet och t o m slår nationalsocialisterna! Snacka om att kasta sten i glashus!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar