torsdag, september 11, 2014

Dålig valinformation till invånarna i Gnesta!

Vi har sökt valinformation från partierna i Gnesta med en delvis framgång. Noterade idag en översikt i SN om detta och gjorde återigen ett icke helt vetenskapligt prov för att se hur enkelt det är att få önskad information. Man blir inte direkt imponerad av vad en del partier åstadkommer. Här nedan ges en sammanfattning av våra intryck inför valet 2014. Och fortfarande endast valinformation från Folkpartiet i norra Gnesta!


Moderaterna trevligt upplägg valprogram och lista finns på plats!

Folkpartiet, lista och program på plats!

Miljöpartiet lite rörigt, man hamnar raskt i det centrala MP.  Lista och enkelt program finns.

Centerpartiet, bra program finns men var är listan?

Kristdemokraterna knökig navigering till egen hemsida med bild på tre kandidater hittar inget valprogram!

Vänsterpartiet har två röriga hemsidor varav den ena har en lista inget program som vi hittar!

Socialdemokraterna rent ut sagt bedrövligt. Alla information gäller valet 2010! När vi äntligen funnit listan på www.val.se så ser vi att det på de 6 första platserna finns 3 ombudsmän från LO, nämligen Johan Rocklind, Michael Gustavsson och Annika Eriksson. Det var länge sedan som Johan och Michael var industriarbetare, så det finns en uppenbar risk att Gnesta även framgent kan komma att styras av LO!

 

 


 

2 kommentarer :

  1. Hej Göran?
    På vår hemsida finns vårt valprogram och på sista sidan kan du läsa vår lista. Hoppas att du sen kan få valsedlar i vallokalen. Hälsar Ingalill

    SvaraRadera
  2. Hm. Mea culpa! Mea maxima culpa. Men Alzheimersyndromet sätter in. Visst fanns det där. Men i gengäld så var programmet mycket bra! Lycka till!

    SvaraRadera