torsdag, januari 26, 2012

Ingen politik i Gnesta kommun

Vi har ju på denna blogg ej skrivit något särskilt om den lokala politiken i Gnesta kommun sedan början på december. Orsaken är enkel. Det politiska livet har numera gått i vinterdvala. Beträffande regionfrågan så är den primärt inte föremål för någon politisk splittring, så det blir svårt att tänja på den frågan mer just nu.

Runt förra årets stora fråga Liljedalshemmet, så är det fortfarande knäpptyst dvs frågan har inte politiskt behandlats mer än som uppsägningsärende i december. Vi väntar således ivrigt på det stora samarbetet mellan majoritet och opposition!

Vi beklagar således för den intresserade läsaren att det inte händer särskilt mycket på den politiska fronten. Vi får hoppas att det är bättre ställt i den kommunala organisationen. Men vi lovar att så snart det politiska livet återuppstår skall vi komma med fler djuplodande kommentarer. Intill dess får vi hålla oss till de stora världsfrågorna!

På denna blogg hyllar vi smått som stort och skriver gärna om The small people (enligt BP modell) såväl om The big people (i Bryssel). Euro-krisen skriver vi gärna och mycket om. Inte för att vi är utbildad ekonom men för att vi har all möjlighet, som senior statsanställd, att läsa vad internationella ekonomer skriver i Europa, Asien och USA genom detta fantastiska Internet. Våra bilder, som således är fria från eventuella parti ok, utgör egentligen sammanfattningar av en större diskussion i världen. Så de så!

Men än viktigare är att det snart bara är februari kvar och sedan blir det sol och tö och satta tomater på förgroning! Det är något att se fram mot!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar