fredag, januari 28, 2011

Tre skrytsamma herrar i Davos

Statminister Reinfeldt(M), utrikesminister Bildt(M) och finansminister Borg(M) skriver på ledarsida i DN om "Nu växer en ny bild av Sverige fram i omvärlden". Ja för skams skull i det jämställda Sverige får biståndsminister Gunilla Carlsson(M) hänga med på ett hörn av någon anledning.

Om det hade varit en regeringsframställan: "Hurra va bra vi e"! Så saknas de tunga ministrar, som utför något av allt det som får Sverige att växa t ex näringsministern, som torde vara den viktigaste för ett bra resultat för Sverige.

Nej i detta läge är det en moderat: "Hurra va bra vi e", som man kan fundera på en stund! Var fanns dessa tre herrar under de lågkonjunkturår vi haft? Vem stod fast i stormen i Göteborg, Uddevalla och Trollhättan? Vem har tagit smällarna? Ja inte Reinfeldt, Bildt eller Borg. De höll sig nogsamt i skymundan!

Därmed kan vi konstatera att dessa herrar liksom många andra, visar sig när det är positivt men gömmer sig när det går tungt! Typiska solskenspolitiker enligt min mening och ett förringande av de statsråd, som burit det tyngsta lasset!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar