fredag, januari 28, 2011

Mubarak krossar Egypten

http://english.aljazeera.net/ http://www.bbc.co.uk/ http://edition.cnn.com/

Egyptens president Hosni Mubarak krossar det egyptiska frihetsälskande folket. Tunisiens förre president Zine El Abidine Ben Ali hade ju den humanitära insikten att avgå till fördel för det tunisiska folket.

Mubarak krossar, som det ser ut, det egyptiska folket i sina maktansträngningar. Detta är givetvis en ohållbar och omänsklig situation. Nu har även Mubarak satt mängder av turister i livsfara och bl a stängt deras kommunikationsmöjligheter via Internet. Sådanana avstängningar brukar mest utnyttjas mest av de mest korrupta diktaturerna i världen, som Iran och Burma!

Det svenska UD rekommenderar endast att inte resa till Kairo. Brittiska UD rekommenderar ingen britt att resa till Egypten över huvud taget. Det är således märkligt att svenska UD inte är mer intresserad av svenskars väl och ve.

Jag lider med det egyptiska folket sedan mina många besök i Egypten sedan 1962, 1973 bataljon 52M och nu senast 2010. Något vänligare folk finns absolut inte! Och då talar jag om 45 länder i fyra världsdelar!

Saalam Aleikum! Gud varde med Eder! السلام عليكم

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar