tisdag, december 31, 2013

Nyårsafton - en beklämmande svensk television!

Har man svensk TV så får man på nyårsafton nöja sig vid en intervju med en lätt bedagad amerikansk skådespelare vid namn Robert Redford. Man kan vidare få sig en pratshow till livs med en norsk Skavlan eller samtidigt på tvåan en norsk naturfilm! Fyran kör med Bingolotto - en Nyårsafton!!


Vi slår över på Tyskland, som brukar vara rejäla firare av Silvester. Mycket riktigt så slår ARD (tyska ettan) på stora trumman och bjuder på en fantastisk underhållning i fyra timmar med Andy Borg och Silvesterstadl från Klagenfurt i Österrike. Programmet inleds med tal av förbundskansler Angela Merkel!


Sjuan kör med filmen Campa i Klaveret. Möjligen bäst hittills utan att ha sett filmen! Tja TV4 och Diggilo var väl helt ok (tillagt i efterhand). Uppenbarligen har svenska TV-kanaler utnämnt Nyårsafton (Silvester) till en icke kväll. Tyvärr är det inte alla som har möjlighet att gå ut och svinga sina lurviga. En betydande del av svenska folket - kanske majoriteten - kommer att ha TV, som en grundläggande ingrediens denna afton. Men kvällen är räddad 00.05 för det svenska folket. På det nya året så sänds Rapport. Ett program vi dock på denna blogg kan klara oss utan!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar