måndag, december 23, 2013

Misslyckat mot rasism i Kärrtorp!

Det blev som vi trodde. 16 000 antirasister kom till manifestationen i Kärrtorp och 15 000 lämnade scenen när man insåg att de hamnat på ett kommunistiskt väckelsemöte med företrädare för den vänsterfascistiska Revolutionära fronten och Socialistiska Rättvisepartiet. 


Kvar blev ca 1 000 personer med knutna nävar likt värdiga fascister inklusive vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt!
Britta Svensson är krönikör i Expressen och har varit närvarande vid häktningsför-handlingarna mot de inblandade i veckans tidigare slagsmål i Kärrtorp. Hon meddelar att det inte bara var nazister som anhållits av polisen. En hög ledare för Revolutionära fronten sitter även häktad för mordförsök!  Här kan man läsa Brittas betraktelse!


Det var ju ungefär vad man hade förväntat sig. En extrem vänster som försöker lägga beslag på ordet rasism i politiskt syfte och försöker manipulera intet ont anande vanlig svenskar, som motsätter sig både vänster- och högerrasism varthän den uppträder. Det var en rejäl läxa för de 15 000 som lämnade manifestationen i protest och ett nederlag för anti-rasism-rörelsen.


Ur världshistorien är kommunister och nazister samma andas barn. I dessa kretsar tänds inga ljus av omtanke. Här vässas knivar, påkar och retorik för att göra största möjliga skada för motståndaren! I sanning sorgligt!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar