fredag, december 20, 2013

Lagmannen Christina Brobacke går Kalle Anka maffians ärenden!

Nyligen dömde lagmannen Christina Brobacke vid Västmanlands tingsrätt en ung person att betala 4,3 miljoner kronor i skadestånd till Kalle Anka maffian; dvs filmbranschen. Enligt Computer Sweden är detta en rättsosäker dom. Den ifrågavarande personen som olagligt laddade ner en Beckfilm kommer givetvis aldrig att kunna betala detta belopp. Domen innebär således livstids fattigdom.


Han får skylla sig själv kanske du tänker! Tänk då Christina om din 16-åriga dotter gör detsamma. Då är det du som får betala miljonerna. Domslutet är naturligtvis rättsosäkert i allra högsta grad. Vidare är även lagstiftningen skandalös i ett rättssamhälle. Men motsvarande mått skulle en våldtäkt rendera 200 års fängelse istället för två år. Vi har tidigare på denna blogg försökt uppmärksamma konsekvenserna av en exra ordinär lagstiftning. Nu kommer följderna! Den starke slår den svage med Brobacke et consortes, som hävstång.


För dem som oroar sig för att bli avlyssnade på nätet. Sluta med det. Oroa dig istället för vad din familj och dina barn kan bli utsatta för på nätet. Kalle Anka maffian anfaller! Årets bästa DVD-chock!


Lagmannen Christina Brobacke, som vänder ryggen till, dömer på ytterst vaga grunder, som det alltid blir i sådana här sammanhang, när det gäller Internet. Det behövs även kompetens i svenska domstolar. Denna besitter inte Brobacke. Vi rekommenderar henne att syssla med hästar istället för rättegångssalar!


Här kan man läsa mer om rättsskandalen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar