lördag, december 21, 2013

Heja Kungen friskt humör. Det är det som susen gör! Heja! Heja!


Ta det lugnt Carl-Gustaf. Sverige har blivit ett flumland, där befolkning blir allt sämre på att förstå tidens skeenden. Man gillar helt enkelt inte kunskap och kompetens, vilket man gör i övriga länder i Europa. Sverige har blivit ett märkligt land, som domineras av vänsterextrema smutskastare i public service och andra media.


Framför allt är den åldersdiskriminering av män, som pågår ganska otäck och ovärdig Sverige med sin långa tradition av respekt för den äldre generationen. 


"Gubbar sitter i vägen för unga tjejer som vill fram" är ju SVT:s nya mantra! Vi som kan ta emot både fransk, tysk och engelsk TV och dagligen läser utländsk press, vet hur uppskattade de äldre är i de samhällena. I Sverige är det fult att vara äldre och är du dessutom man så är du riktigt illa ute; så ta inte alla påhoppen på Dig för personligt. Du är inte ensam på något vis! 


Till Drottningen framför vi ett grattis till den stora bemärkelsedagen och till kronprinsessan framför vi ett välkommet så småningom till tronen, när det är så dags!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar