fredag, juni 13, 2014

Nu måste Miljöpartiet i anständighetens namn bekänna färg!

Turbulensen kring Liljedalshemmets ersättning i Gnesta är intensiv. De styrande topparna Rocklind(S) och Valtola-Sjöberg(MP) har över huvudet på socialnämnden beslutat att lägga ner projektet tillsvidare. Var (V) finns verkar helt osäkert man har uppenbarligen lagt locket på!

 

Nu lämnar socialnämndens ordförande Birgitta Brus det socialdemokratiska partiet och blir kvar som "vild" ordförande - en helt unik konstellation i Gnestas och Nyköpings historia. Man kan direkt ana att hon är rejält missnöjd med det LO-dominerade styret och behandling av de äldre i kommunen! Vi misstänker att detta även gäller hennes socialdemokratiska kollegor i nämnden.


Var står då Miljöpartiet i Liljedalsfrågan? En fråga som nog både PRO och SPF vill ha svar på. Vice ordförande Bengt Landin(MP) ger Birgitta Brus(-) fullt stöd i en intervju i Södermanlands Nyheter. Finns det även en spricka i (MP) eller är det enbart vice ordförandes retorik? Denna naturliga ledfråga glömde journalisten av någon anledning att ställa. Man kan inte både äta kakan och ha den. 

 

Vill Bengt Landin ha ett nytt äldreboende eller ej nu? Miljöpartiet måste upp till bevis. Är man ett grönt eller rött parti för de äldre i Gnesta?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar