torsdag, maj 23, 2013

Islamistiskt vansinnesdåd upprör England!


En brittisk soldat mördas på öppen gata av två personer i London. Först kör man avsiktligt på honom med bil. Därefter hackas han sönder med machete och köttyxa medan 100-tals personer ser på. Damen på bilden försöker modigt avstyra vidare vansinnigheter. Förövarna försöker inte ens ta sig från platsen utan grips av tungt beväpnade insatsstyrkor.

Ett ögonvittne berättade hur de först körde på mannen, för att sedan attackera honom med machete, köttyxa och pistol.

Vi trodde att de skulle hjälpa honom, men sedan hörde vi ett hemskt skrik. Sedan såg vi två stora knivar och en köttyxa. När vittnet gick ut ur bilen riktade en av gärningsmännen en pistol mot honom.

Jag ringde polisen och sade att ni måste skicka beväpnade poliser, att de hackar honom i bitar. De här två killarna var helt galna, de var som djur.

"Vi svär vid den allsmäktige Allah att vi aldrig kommer sluta bekämpa er så länge ni inte lämnar oss i fred, skrek en av gärningsmännen till ett ögonvittne."

Det brutala mordet, som uppenbarligen har med det pågående religionskriget i Nigeria mellan kristna och muslimer att göra, skakar nu Storbritannien och många fruktar nu att det skall skada den muslimska befolkningen i landet. Enligt uppgift demonstrerar nu 100-tals högerextrema mot vansinnesdådet, som i Storbrittanien betraktas, som ett terrorbrott och riktat mot den brittiska staten.

Man kan ju verkligen undra över vem som tjänar på detta? Gärningsmännen kommer att garanterat få sitta av resten av sina liv i ett kategori A fängelse. Islamistiska dåd försämrar läget för landets muslimer. En död soldat, som knappast kan lastas för Storbrittaniens politik eller insatser i världen. Bara förlorare! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar