fredag, maj 03, 2013

De demokratiska hoten mot Sverige ignoreras av rättsväsendet!

De politiska hoten och missgärningarna ökar alltmer i Sverige. Det har de senaste åren drabbat framför allt sverigedemokraternas politiker. Nu senast har dess ordförande i Ängelholm misshandlats och hans kolonistuga (ingen större vräkighet således) har satts i brand. Hade detta inträffat för vilken annan politiker som helst hade detta utlyst krigsrubriker i kvällstidningarna. Nu var det dock ingen människa utan en sverigedemokrat - den politiska motpolen till det "rena" svenska vänsterpartiet, som hemsökts.

De flesta hoten mot svensk demokrati kommer nu från militanta islamistiska kretsar och vänsterextrema AFA/Expo. Den är ofta av antisemitisk art och riktar sig mot såväl liberala förespråkare som ideologer till höger om mitten!

Den svenska tämligen menlösa säkerhetspolisen SÄPO synes jämfört med de mer briljanta FBI i USA, Författningsskyddet i Tyskland och danska PET vara ganska handlingsförlamad eller ointresserade av denna utveckling. Även om rasism och terrorism i dag mest handlar om vänsterextrema grupper och dess medlöpare i svenska media, är detta ett stort varningstecken att jämfört med utvecklingen under 30-talets  Europa.

Fascism=statens intresse går före individen! Gillas av fascister, kommunister och socialister!
Liberalism= individens intresse går före statens! Gillas av liberaler!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar