torsdag, september 10, 2015

Sverigedemokraterna ökar fortsatt

De framgångar som Sverigedemokraterna visades upp i sommarens Sentio-mätningar håller i sig. Nu är SD om än knappt Sveriges näst största parti. Flyktingvänliga Miljöpartiet backar starkt i opinionen och en framgång kan noteras av Centerpartiet, som ju föreslagit en hel del åtgärder kring flyktingmot-tagningen, synes belönas av opinionen. Även KD synes ha lyft sig en aning i håret.Till yttermera visso meddelar SIFO idag att endast 25% av svenskarna vill öka flyktingmottagandet!


Tidningen Aftonbladet förvånas över att inte den "storm av förståelse" som svenska folket visar i flyktingeländet inte påverkar mer. Ja den verkar inte ha påverkat alls! Kanske finns det andra viktiga ting för den svenske medborgaren till exempel: 


  • Bostadsbristen på 400.000 lägenheter, som måste byggas för att klara av bl a stor invandring intill en kostnad på över 1.200 miljarder. Motsvarar byggandet av ett helt nytt Stockholm på sex år!

  • Behandlingen av våra äldre i livets slutskede och nedläggningar av äldreboenden som bl a konverteras till flyktingmottagningar.

  • Vårdköer som bara växer.I Sörmland skall man vårdas hemma för att Landstinget skall spara pengar. Då talar vi om ett Landsting som har sämst rykte i hela landet!

  • 400.000 personer varav många från Afrikas Horn är arbetslösa. Många förväntas aldrig få något jobb före pensionen! Och vad gör politiker för att stimulera tillväxten av jobb så viktigt för alla? Höjer skatterna för företag!

  • Sverige är det enda landet i Europa där pensionärer betalar högre skatt. I de flesta länder är den lägre mellan 15-25%.
  • Om regeringens nya skatter går igenom i höst kommer de flesta att få höjd skatt och marginalskatten bli 60% på inkomsten högst i hela världen!

  • Hot och det grova våldet ökar markant i hela samhället och i synnerhet mot kvinnor och äldre personer. Rättsvårdande myndigheter och våra politiker står helt handfallna och gör inte ett dugg!
  • Vem kommer hem till dig om du haft inbrott eller hotats vid dörren? Ingen! Det svenska rättssystemet har kollapsat!

  • Hela  pensionssystemet håller på att haverera till förmån för de som aldrig bidragit med en skattekrona till systemet.  


Ja det är inte så konstigt att partiet som inte stödjer DÖ-överenskommelsen ökar. Troligen kommer man att passera även Socialdemokraterna till valet 2018 om inte Alliansen skärper till sig och börjar bedriva en mer betydligt liberalare politik. Just nu blomstrar socialismen och enda oppositionen är just Sverigedemokraterna även om man kunde vara flitigare i riksdagen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar