tisdag, september 15, 2015

Rätt och fel!

Tyskland har alltid rätt!

Tyskland gör alltid rätt hos den svenska vänsterjournalistkåren. Ena dagen hyllas Tysklands Angela Merkel som flyktingars frälsare medan Fredrik Reinfeldt aldrig ens omnämnts trots att Sverige tagit emot 7 gånger fler flyktingar än Tyskland de senaste åren! Sverige tar faktiskt emot och försöker integrera flest i hela världen.


Något senare inser vänsterjournalisterna, att Merkel kanske inte är så lysande, som plötsligt upphör med Schengen-avtalet och börjar kontrollera pass vid sina gränser liksom andra länder. Då blir det dödstyst och en stilla kommentar, att det är nog nödvändigt!Sålunda så gör Tyskland alltid rätt och i Sverige gör man enligt sagda kår alltid fel, särskilt om man tycker att Sverige borde dela den tunga flyktingbördan med övriga Europa. Ungern som faktiskt följt EU:s regelverk hela tiden, får på skallen av vänsterjournalister medan Tyskland, som plötsligt kovänder har fortsatt rätt!


Men det skall väl till ett ekonomiskt kaos innan vänsterjournalisten förstår. Ja bostadsmarknadskaoset har ju blivit väldigt pinsam för dessa med 400.000 lägenheter som saknas. Ingen av dessa vänsterjournalister begriper någonting. Det är väl PISA som är boven, då vi blir allt sämre jämfört med övriga världen. Nu i IT vår paradgren kommer vi inte ens upp till OECD genomsnitt!Jonas Sjöstedt(V) har alltid rätt 

Sjöstedt - som är ordförande i ett parti direkt kopplat till kommunismen; dvs i samma eller värre klass än nazismen - har ju en viss vana att i var och varannan mening använda ordet rasist om andra. Han låtsas inte om att i hans riksdagsgrupp finns personer med klart antisemitiska åsikter. Personer som sålunda är typiska rasister och en reminens av Hitler/Stalin-eran! 


Han talar dock sällan om vad han menar med rasism! Vi länkar här till en bra förklaring av ordet. Även ordet främlingsfientlighet (Xenofobi) använder han som om det vore olagligt! Här kan man läsa om Xenofobi.


Sjöstedt citeras ju flitigt av vänsterpressen med SVT, Aftonbladet och TT i täten och har ju haft väldeliga synpunkter och harangerats för sitt "öppna Europa"! Nu när han själv härbärgerar rasister och faktiskt uttalar att även Sverige kanske borde införa passkontroller är det rätt! Åtminstone i vänsterpressen!


Tyskland och Sjöstedt har alltid rätt medan Sveriges väljare alltid har fel!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar