torsdag, oktober 23, 2014

"Kretsen bakom Mehmet Kaplan förringar terrorism"

I den nya svenska regeringen finns personer med antisemitisk agenda bl a Mehmet Kaplan(MP), som dessutom anklagas för att regelbundet frottera sig med militanta islamister, som t ex Kitimbwa Sabuni. Kaplan har vid upprepade tillfällen varit ute och seglat med att bjuda in internationella nazister till Sverige och jämfört de svenska terrorister som strider med ISIS i Irak med finlandsfrivilliga i lilla Finlands kamp mot den anfallande sovjetarmén!


I senaste numret av tidningen Dagens Samhälle som ges ut av SKL (Svenska kommunförbundet) aktualiseras Mehmet Kaplan och hans kompisars lite okända verksamhet i ett inlägg av författaren Johan Lundberg.

 

"Nyligen engagerade sig Sabuni i hemsidan Nyans:muslim. En av sidans nio skribenter har flera gånger hyllat den till 86 års fängelse i USA dömda terroristen Aafia Siddiqui, av Sabunis ”redaktionskollega” beskriven som en ”hjältinna”. Vid rättegången mot Siddiqui 2010 försökte hon genomdriva att juryn skulle DNA-testas, för att försäkra sig om att ingen var jude. Nyligen ville IS växla ut henne mot den sedermera halshuggne amerikanska journalisten James Foley." 

 

Miljöpartister säger sig stolta stå för demokrati, rättvisa och antirasism men är ändå ett av två partier, som har ledamöter på höga politiska positioner som agerar i nazistisk och rasistisk anda och samverkar med radikala islamister. Även utbildningsminister Gustav Fridolin har ett förflutet med anti-israelska aktiviteter! Så visst har regeringen Stefan Löfvén snabbt radikaliserat den svenska politiken på ett ganska märkligt vis!


Detta inlägg av Johan Lundberg kan man läsa här!

 

Göran Carstorp, som är chefredaktör vid Södermanlands Nyheter, skriver stort i tidningen om den rasistiska organisationen Sverigedemokraterna. Förmodligen har han glömt bort andra rasister i sina framställningar. Den svenska vänstern med en stor portion rasister växer ständigt och hade i senaste valet 15,73% av rösterna jämfört med SD:s 12,86%. Något som kanske Carstorp, som chef för en liberal tidning, borde återkomma till i en ny artikelserie för att undvika eventuella missförstånd om den egna agendan.

 

Vi rekommenderar alla å det varmaste till läsning av ledarskribenten i DN, Hanne Kjöller om Kommunism, orden som inte befriar! , där hon bl a citerar magasinet Axess, som menar, att vänsterns rasism numera inte enbart handlar om rasism utan mer ett angrepp på högerradikala krafter och tillika ett angrepp på svensk demokrati och inte minst på landets liberala krafter. Jo jo ord och inga visor!

 

För övrigt rekommenderar vi fler att läsa landets ledande tidning Peter Wolodarskis Dagens Nyheter och P.J. Anders Linders magasin Axess. Riktiga liberala media, som håller upp garden både mot höger och vänster. Läs gärna även Svenska Dagbladet för att inte demoraliseras av extrema vänsterkrafter och den svenska slaskpressen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar