onsdag, oktober 15, 2014

Ingen politik för pengarna!

Den misskötta vården i Sörmland fortsätter! Även om den gamla majoriteten, som total misskött vården i Sörmland (näst sämst i landet) fick en rejäl hästspark i valet och tappade gemensamt 8 mandat så kommer man att fortsätta misskötseln med stöd av Centerpartiet. Man kommer förvisso inte ha egen majoritet men man kan vid behov luta sig på Vänsterpartiets stöd.


De väljare som valt andra alternativa efter alla dessa förlorade år har röstat förgäves. Raketen "Vård för pengarna" fick trots sin enorma valframgång ingen "Politik för pengarna"!


Hur Centerpartiet skall regera tillsammans med arvsfienden Miljöpartiet blir ganska intressant! Vi hade nog förväntat oss att Magnus Leivik(M) med hela Alliansen och VåFP skulle ha tagit tag i rodret. Det hade varit en korrekt allians mht valresultatet. Nu blir det en mer omöjlig politisk mix, där politiken avgörs i slutna rum till förfång för demokratin!


För oss som är i behov av en betydligt bättre vård än vad som fn erbjuds i Sörmland är detta ett tämligen dåligt budskap! Uppenbarligen är feta löner och arvoden betydligt mer tilldragande än politiska visioner och mål för dessa politiker, som uppenbarligen mer fängslas av 30 silverpenningar än mån om invånarna!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar