söndag, maj 25, 2014

Sverige har fått ett nytt extremt parti med väljarunderlag!

I motsats till andra miljöpartier i Europa som backar stort firar de svenska miljö-ayatollorna stora framgångar inte minst med det stöd som partiet har fått av Sveriges Television. Eftersom resultatet är så egenartat i hela Europa borde det undersökas hur Sveriges Television - public service- skött sina åtaganden. Nuvarande TV-licens borde kanske mer betalas av Miljöpartiet!


Gud ske lov för Europas framtid - med behövliga jobb - kommer inte svenska miljöpartiets extrema krav få någon inflytande i EU. Därtill är den gröna gruppen allt för liten!

 

Även en av EU:s största extrema grupper kommunisterna, som vänsterpartiet i Sverige tillhör, kommer ej heller att ha något som helst inflytande! Det är utmärkt!

 

Tyvärr så ökar den politiska polarisationen på vänster respektiva högerkanten. De liberala idéerna synes ligga för fäfot. I UK är det så pass allvarligt att Nick Clegg(libdem) krävs på avgång! 

  

Valvakan uppvisade stora brister. T ex redovisade man bara hur ungdomar röstat ej de äldre! Urvalet av paneldeltagare och diskussion var ganska märklig. Invandring och extrema miljökrav kan väl knappast vara det mest pregnanta för det framtida Europa.  Frågor kring jobb och välfärd måste vara det mest prioriterade något som SVT:s journalister förtränger liksom deras bisittare! 

 

Mest märkligt är att ge kommunisten Pascaldiou tillträde till finrummet. Hon meddelar ofta och gärna om hur dåligt det är med mänskliga rättigheter i Europa. Hon förtränger givetvis Ryssland, Kuba, Nord-Korea, Vietnam och Kina  m fl kommunistiska länder, som även SVT:s ganska obegåvade journalister gör! 

 

SVT:s väljarprognos som redovisades kl 2100 blev ju ett rent fiasko med stora övervikter för vänstern, som lyckorusades i direktsändning innan de riktiga siffrorna kom, som kanske inte var lika trevliga! Bra exempel på dålig TV.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar