torsdag, november 07, 2013

Vad intresserar vår läsekrets?

Denna blogg har normalt runt 150 träffar varje dag. Men ibland bränner det till som igår om Kristallnatten med 400 träffar och mitt försvar för Hanne Kjöller härom månaden med 700 träffar.

Allt som vi skriver t ex om politik och politikens brister i Gnesta kommun blir inte några toppar. Men ibland blir det av någon anledning ämnet betydligt intressantare. Ett antal hemsidor länkar vidare och då ökar naturligtvis intresset. En annat ämne var bilolyckan vid Hjulsta-bron i våras då två inbrottstjuvar omkom, som drog mycket stort intresse.

Det är även intressant att notera att det finns en hel del utländska läsare. Särskilt när man publicerat något på engelska eller tyska. Ja ibland har vi dristat oss att översätta till hebreiska samt arabiska med artiklar om den arabiska våren. Detta väckte ett visst intresse även i främre orienten.

Bloggandet tar dock tid och man kan ju lätt undra över hur många bloggare hinner med att både försörja sig och skriva så mycket som de gör! För egen del är man ju nu tillsvidare anställd av staten och då är det något enklare!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar