tisdag, november 05, 2013

Lars Vilks gläds åt NSA:s övervakning!

Det amerikanska NSA, National Security Agency har ju hamnat i den internationella hetluften efter att avhopparen Snowden låtit meddela att byrån avlyssnar allt som går att avlyssna i hela världen. Europas statschefer är på krigsstigen mot denna verksamhet och nu har även t o m amerikanska media som New York Times begripit att det är allvar och att denna verksamhet nu allvarligt skadar USA:s anseende världen över.

Den som dock torde vara lyckligt nöjd är den svenske rondellhundskonstnären Lars Vilks och den svenska säkerhetspolisen, som NSA nu kunnat varna för islamitiska hämndaktioner. Enligt uppgift från Dagens Nyheter har närmare 500 mail detekterats rörande planerade terroraktioner mot Vilks!


Säkert finns det även andra fördelar med denna övervakning, som ej delgivits allmänheten. Men som princip i en demokratisk värld torde den vara helt förkastlig! Och inom EU ingår faktiskt England i denna odemokratiska verksamhet!


Annars är ju dagens eller nattens stora händelse att Katrineholmaren Anders Borg nu klippt bort sin hästsvans! Man anade knappast, vilken kraft denna hårförlängning haft för både svenska och europeiska media. Vi gratulerar dock Borg till denna vuxna och kompetenta insikt om sitt yttre!



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar