torsdag, november 21, 2013

Ung vänster försvarar politiskt våld!

Åtta personer från den kriminella vänsterorganisationen Revolutionära Fronten har ju anhållits av polisen i Mälardalen bl a för vapenbrott och förberedelse till skadegörelse. Denna våldsorganisation får nu stöd av Markus Allard, Ung Vänsters ordförande i Örebro Län. Allt enligt SVT Tvärsnytt i Örebro.

Det är inte första gången Allard hamnar i blåsväder. I mars gav han stöd för en aktion mot att smeta ned bloggerskan Kissies dörr och kalla henne för ”borgarhora”. I april jämförde han Stefan Löfven(S) med Adolf Hitler.


Vänsterpartiets kopplingar till Revolutionära Fronten är av allt att döma betydligt mer omfattande än enskilda företrädares. Bara drygt en vecka innan polisen slog till mot våldsorganisationen tågade Vänsterpartiet i Göteborg i samma led som Revolutionära Fronten i en gemensam manifestation för ”alla människors lika värde”. Det är dock något som det har varit helt tyst om i etablerad media.


Allard uppger till Tvärsnytt, att "Jag ser inte några som helst problem som Vänsterpartist att stödja den typen av organisation, och menar att Revolutionära Fronten skyddar honom mot nazister."


Det som förvånar är att många tidningar uppehåller sig enögt kring den sk järnrörsdebatten medan andra politiska vildar och partier får husera relativt obehindrat änskönt sitt stöd för utomparlamentariska krafter!


Undrar vad Lena Staaf(V) i Gnesta eller andra vänsterpolitiker i Östra Sörmland tycker om detta. Kanske hade det varit åtminstone klädsamt med en intervju i SN. Eller vad tycker Johan Rocklind(S) om Allards utgjutelser över Stefan Löfvén? Något vi nog aldrig får veta!


Att Allard uttalar sig som han gör är givetvis beklämmande men att Vänsterpartiet tågar tillsammans med en organisation som förespråkar våld är väl mer upprörande! Men som sagt det är nog skillnad på folk och fä!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar