onsdag, april 06, 2011

Att blanda äpplen och päron

I onsdagens Sörmlands Nyheter finns två artiklar avseende revision och olika uttalanden av personer kring Sörmlands Landsting. Eftersom artiklarna är ganska förvirrande redovisar vi här vad som gäller.

Hans Molander är inte revisor för folkpartiet i Landstinget. Det är Anders Bjurström! Hans Molander kan således inte uttala sig om Landstingets chefs agerande eller informationschefen för den delen. Detta uppdrag tillhör Anders Bjurström.

Den eventuella kritik, som framförs av Kjell Ericson (M), avser förmodligen den förra landstingsledningen. Den annars så både välrenommerade och välskrivande Lasse Ringdahl har nog missat att man bytt politiker i landstingsledningen.

Vilka toppolitiker som eventuellt kommer att kritiseras enligt rubriken framgår inte av artikeln. Men det måste givetvis vara Gustav Wachmeister(M), som avses då Jörgen Danielsson har avgått. Wachmeister sitter för övrigt kvar i Landstinget.

Det känns som att blanda äpplen och päron. Det är även underligt att Hans Molander(FP) uttalar sig om något, som han inte har att göra med som fd revisor!

Åsa Kullgren(S) kan naturligtvis sova lugnt då den eventuella kritiken inte gäller henne på något vis!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar