tisdag, oktober 06, 2015

I Tyskland är man rejält missnöjd med Merkels flyktingspolitik!

I Tyskland är man grundliga och gör ordentliga opinionsundersökningar året runt. Det sker förvisso även i Sverige dock med längre tidsmellanrum av SOM-institutet i Göteborg, som utan motsvarighet är det mest vederhäftiga i Sverige till skillnad från t ex Dagens Nyheters riggade undersökningar med politisk eftersmak. Enligt SOM är det för övrigt en klar majoritet i Sverige som är missnöjda med svensk flyktingpolitik!


De just aktuella resultaten från Tyskland, som faktiskt redovisas i de flesta TV-kanalerna, är att totalt ca 70% av befolkningen är icke eller inte alls nöjda med tysk flyktingpolitik! Ännu mer intressant är att bland tyska Vänsterpartiets (die Linke) anhängare är missnöjet störst med 80%.


På denna blogg rekommenderar vi en human flyktingpolitik men vänder oss starkt mot curlingen av alla "Ensamkommande män", som av någon outgrundlig anledning kallas "Ensamkommande barn" i Sverige! Dessa personer är förmodligen i sina bästa och mest kraftfulla år 17-21 år och borde kunna mötas, som alla andra flyktingar!


Ensamkommande män är helt ett svenskt problem, då det i övriga Europa sker kontroller av vederbörandes ålder!


Här kan man ta del av mer tysk opinion kring flyktingmottagning!


I Sverige skall vi nu, som första land, ta emot fler flyktingar från EU:s program för fördelning av flyktingar från Italien och Grekland trots att Sverige (enligt Eurostat) tar emot 10 gånger fler  än båda dessa länder. Det känns tämligen märkligt! Det borde vara tvärtom!


Man undrar var de skall bo med 500.000 saknade bostäder? Eller var skall våra barn och barnbarn bo?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar