onsdag, april 03, 2013

Vad har vänsterns antirasistiska rörelser för agenda?

Detta inlägg publicerar vi särskilt för de journalister, som gemensamt använder extremvänsterns rasist-retorik för att likvidera personer med fel politisk uppfattning!

"Det tog tid för mig att befria mig från mitt naivistiska tänkande och begripa den nuvarande paradoxala politiska agenda som kallas för antirasism. Det tog ännu längre tid för mig att kunna distansera mig för att kunna förstå hur kampen för mänskliga rättigheter tycks vara rasistisk utifrån ett vänster- antirasistiskt perspektiv. Och hur en del i den vänsterpolitiska rörelsen ger sig rätten att kalla vem som helst för rasist utan någon som helst respekt för individens integritet."

Så skriver HANNA GADBAN om antirasism på Newsmill. 

"Det råder ingen tvekan om att det dominerar en osund atmosfär i dagens politiska debatt där strävan efter att vara politisk korrekt och lagom kritisk har bidragit till att bilda odemokratiska extrema kulturrelativistiska grupper vars mål är att tysta ner den öppna debatten och bekämpa individer som står emot den politiska doktrinen. Vi står således inför nya tider i Sverige där allt som sägs och görs relateras till rasism och dessutom förknippas enbart med invandrare och invandrarskap."

Det kan väl knappast sägas klarare än vad Hanna Gadban gör. Vedervärdiga journalister och debattörer ofta med en antisemtisk agenda, är på väg att ta över rättssamhället med helt egna värderingar och tolkningar av ords betydelse. När man vill likvidera någon så använder man ordet rasist i alla sammanhang! Det är i sanning en märklig debatt, som förs i ett enda land av alla i Europa, Sverige!

Trenden börjar likna den retorik, som fördes av de bruna i Tyskland på 30-talet. Dvs det var politiken och journalistiken som bestämde ords betydelser inte det tyska samhället eller dess institutioner!