söndag, februari 05, 2012

Ryssland och Kina äcklar oss!

Det forna kommunistlandet Ryssland och det nuvarande kommunistlandet Kina visar upp sina värsta äckliga anleten i FN:s säkerhetsråd och låter Syriens diktator Bashar al-Assad, som måste betraktas som en värre individ än både Hitler, Stalin och Mao, obehindrat krossa och lemlästa sitt eget folk.

Ryssland har ju efter kommunismens fall betraktats som en någorlunda demokratisk stat. Med sitt veto i FN sällar man sig således till de skurkstater, som det snart bara finns några enstaka kvar av. Hur känns det att vara rysk medborgare? Med en sådan regim? Hur stolt blir en kines?

Kina har ju aldrig varit känt för att ha normal mänsklig syn på den enskilda människan. Det manifesterades om inte så på den Himmelska Fridens torg för ett antal år sedan. Kommunismen liksom nationalsocialismen har ju aldrig betraktat människor som människor utan som redskap för den politiska eliten!

Man undrar ju även hur de i riksdagen befintliga politiska arvtagarna till kommunismen med Jonas Sjöstedt i spetsen tycker om detta?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar