onsdag, februari 15, 2012

Journalistik å la Svenska Dagbladet

F d bostadsministern Birgitt Friggebo behagar att uttala sig mot den pågående förstörelsen av Stockholm. Flera ledande politiker vill ju bygga ut minsta möjliga plätt och gärna där det finns parker eller vatten. Vi som är infödda stockholmare ser ju med olust på denna "utveckling" till det sämre i staden.

När någon moderat politiker uttalar sig för något kring denna fortfarande vackra stad så är det enligt svenskan ok! När någon med annan politisk färg försöker komma till tals, så signalerar det världskrig!
.
”Vandalismen strömmar från Stadshuset”
I debatten om nya höghus mitt i Stockholm, som Station City, avfärdar den förra bostadsministern Birgit Friggebo (FP) Stockholms stadsmiljöborgarråd Per Ankersjö, C. Därmed är trätan inom alliansen om framtidens Stockholm i full gång.

Svenskan signalerar således att processen är viktigare än sakfrågan. En syn som ofta används för att förvilla så mycket som möjligt. Det är i sakfrågan bra att Per Ankersjös skyskrapedrömmar får mothugg!
Det finns ingen anledning till att alla skall bo i Stockholm. I Stockholms stadshus lider man allmänt av lill-räkans storhetsdrömmar; "Jej er en hummer"!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar