onsdag, januari 13, 2016

Polis och tidningars mörkläggning bäddar för taHarrush
Rapporterna om polis och tidningars mörkläggning av brott begångna av asylsökande eller invandrade yngre män duggar nu tätt från tyska Köln till svenska Kungsan, Kalmar, Karlstad m fl platser. Upprördheten är tämligen omfattande inte minst i Svenska Dagbladet, Göteborgsposten och Sveriges Television. Fler och fler mycket märkliga avslöjanden görs. Bl a finns nu skriftlig bevisning på att svenska polisledning inte vill att polisen skall ge signalement på gärningsmän för att undvika, att invandrare pekas ut. Polisen vill som enda land i Europa inte ha hjälp av allmänheten. Något som förklarar den usla uppklarandegrad som den svenska polisen har jämfört med engelsk eller tysk dito!

Det värsta är att svenska tidningar spelar med i detta farsartade spel. Varenda svensk vet att invandrare begår de flesta brott i landet. Detta är allmänt känt och framgår såväl av SCB som BRÅ statistik. Inget konstigt med det. Om polisen söker någon gärningsman i England eller Tyskland presenterar TV direkt bilder på vederbörande, som ofta åker fast direkt. I Sverige orkar man inte ens meddela ett signalement. Det är således en omfattande mörkläggning, som initieras av politiker, ärvts av polisledningar och chefredaktörer i stor skala!

I England har det begåtts många kvinnoöverfall av yngre män från Somalia och Eritrea. Omfattande organiserade gängvåldtäkter är begångna och gärningsmännen har sedermera fått namn och bilder publicerade utan någon misskund i alla engelska tidningar. Det som nu uppdagas att yngre män oftast från Afghanistan sysslar med organiserat ofredande av unga kvinnor är för svenska förhållanden sensationellt så tillvida att tidningar och även Sveriges Television meddelar detta nu. För den vanliga allmänheten är ju detta inget nyhet hur män från vissa länder ser på kvinnor och jämställdhet. Nu verkar dessa män vara på väg att införa taHarrush - den arabisk/muslimska våldtäktsleken på allvar i landet med tidningarnas tysta medgivande!

Tre händelser bland många andra, som medverkat till att Sverige ligger i världstoppen när det gäller kvinnovåld exemplifieras: 


Stockholm: Ung kvinna våldtas under flera timmar av ett gäng ungdomar från Marocko som uppehåller sig illegalt i landet i området kring Stadsgården i Stockholm. Några döms till löjliga straff och en frikänns när han påstår att han är under 15 år. Dessa ungdomar är fortfarande kvar vid Stadsgården ingen gör nåt och tidningarna mörkar att det är tämligen farligt för en ung kvinna att vistas ute på vissa platser i Stockholm.

Nyköping: En asylsökande med somaliskt/eritranskt signalement enligt ett av brottsoffren, förföljer och överfaller kvinnor i Nyköping. Södermanlands Nyheter och polis orkar inte ens lägga ut ett signalement på förövaren. De hade knappast varit något större problem att haffa denne person med allmänhetens hjälp. Nu offrade tidningen och polisen brottsoffren på ett högst uselt vis!

Strängnäs: Ett av senare års mer brutala våldtäkter äger rum utan för asylmottagningen på Tosterön av tre asylsökande varav den ene varit i Sverige en vecka. En ung kvinna våldtas i omgångar! Två är fast den tredje är på rymmen och skulle lätt kunna infångas om bild och namn publicerades. Men tror ni att Eskilstuna-kuriren rapporterar sanningsenligt om denna händelse. Icke en bild, icke ett namn, icke en identitet. Hade det varit svenska så hade säkert detta skett. Detta kallas för omvänd rasism, som Leif G W Persson så riktigt påpekade i TV igår. Till yttermera visso döms de två asylsökande till löjligt låga straff på minimiskalan av Eskilstuna tingsrätt!

Polis och medias gemensamma mörkläggning av verklig kriminalitet har först och främst drabbat svenska kvinnor med flest antal våldtäkter i hela världen. Mörkläggningarna måste betraktas som en skam både för polis och korrumperade journalister som missförstått sitt viktiga uppdrag att granska sanningen och istället sysslar med mörkläggning! Tämligen uselt är väl det minsta omdömet! Det finns gott om mulliga mansgrisar på svenska redaktioner. Var finns det kvinnor som slåss för jämställdhet?


Nu får tidningar och polis känna på den gatloppslek, som svenska kvinnor fått göra under många år! Det är dem väl förunnat!http://www.svd.se/den-otrygga-tryggheten/om/ledare


http://www.expressen.se/ledare/vad-gor-ygeman-at-gatubarnen/

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar