tisdag, januari 05, 2016

Ömkliga kreatur!

En av 150 talet drabbade kvinnor!

På nyårsafton inträffade det synnerligen oväntade i de tre tyska städerna Köln, Hamburg och Stuttgart. 100-tals immigranter från främst Nord-Afrika antastar, våldtar och rånar kvinnor i stor skala i närheten av Kölns centrum resp Hamburgs Reeperbahn. I Tyskland rasar befolkningen och Angela Merkel ha gjort synnerligen skarpa uttalanden mot dessa monstruösa händelser. Många invånare i Tyskland tror inte längre på att den tyska polisen har läget under kontroll och Kölns överborgmästare Henriette Reker kallar till krismöten! Hennes uttalande "Frauen sollen zu Fremden eine Armlänge Abstand halten" har nu bara förstärkt animositeten mot våldsmän och ansvariga politiker!


Idag onsdag har den tyska polisen meddelat att man sätter upp specialkommandon (sonderkommando) för att jaga och lagföra förövarna!


Över hela världen fördöms dessa händelser utom av vissa journalister på Public Service eller av en del märkliga debattörer, som är mer bekymrade över våldsmännens välbefinnande! Inte konstigt att Sverige har flest våldtäkter i hela världen!


Idag kan man läsa på svenska sociala media att detta även inträffat i Sverige; dock i mindre skala i Kalmar och Gävle!


Vi får väl i sann Olof Palmes anda utnämna aktuella journalister till ömkliga kreatur med dessa mulliga åsikter med ett visst hopp att Hanna Stjärne åtminstone kan få vissa mansgrisar på SVT på bättre tankar!


Brittiska BBC vittnar!

Addendum: Som de flesta kanske inser får dessa händelser konsekvenser för att flyktingmottagning i Europa och i synnerhet för sk Ensamkommande yngre män. Polischefen fick sparken. Civilminister Jäger ifrågasätts. Både CDU och SPD vill skärpa både sexuallagar och asylrätten!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar