lördag, februari 14, 2015

Politi efterlyser en mand med arabisk udseende!

Politi efterlyser en mand med arabisk udseende efter terrordådet i Köpenhamn när en man dödades och tre poliser skadades!

 

Första hands nyhet på alla europeiska TV-kanaler utom svenska SVT, som nödigt vaknade senare på kvällen, när man insåg att bli sämst i klassen! Stort tack till France 24, som sänt direkt hela kvällen!

 

Jaha så nu är vi på gång igen. A never ending story! Det öppna Europa kan vi nog glömma eller är det k-pist samhället som råder framgent?

 

Enligt tidningen Aftonbladets journalist Andreas Victorzon är Vilks ökänd i "Hela världen"! Man undrar var AB får alla sina intelligenta skribenter från? I den mån Vilks är ökänd så är det i muslimska länder i Främre Orienten, Pakistan, Indonesien och Malaysia.

 

Senare på natten utsatte samme man en synagoga för beskjutning och dödade en vakt och sårade flera poliser. På morgonen och förmodligen epilogen till detta omvända korståg, så sköts den misstänkte ihjäl av polisen. 

 

Tre personer döda och flera skadade till vad nytta?  Ökad främlingsfientlighet? 

 

I SVT:s värsta vilseledande program Agenda kan den nationella samordnaren mot terrorism Mona Sahlin öppet få deklarera att "Antisemiterna finns per definition till höger". Man kan ju undra över var denna dam och Agenda har hållit hus de senaste 10 åren? Nya nazis finns framför allt i vänstern! Det är väl bara att läsa innantill i alla tidningar över hela världen och i Sverige.Två antisemiter sitter t o m i den svenska regeringen, så hyckleriet är omfattande!

 

Terroristen i Köpenhamn var för övrigt medlem av den danska invandrarligan »Brothas«. Knappast någon högerorganisation utan helt enkelt ett kriminellt gäng!

 

Läs gärna vad Johan Westerholm (Barbros son) tycker om detta på Ledarsidorna.se! JeSuisVilks! 

 

Svenska nazister som hip hopparen Daniel M Monserrat är i full gång med att spy ut sin antisemitism, enligt Dagens Nyheter! Han har för övrigt 4.000 vänner på Facebook, förmodligen av samma skrot och korn! Blir intressant att se när han åtalas för hatbrott!

 

Samtidigt med händelserna i Köpenhamn ödelades över 300 judiska gravar i Frankrike och 21 kristna kopter mördade av muslimer i Libyen!

 

 

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar