torsdag, oktober 11, 2012

Man baxnar över att Transportstyrelsen

inte begriper att någonting är fel när en person med sk samordningsnummer (ej fbnr) äger över 20.000 avställda bilar och tror att dessa bilar finns kvar i Sverige!

Istället har flera grovt kriminella personer fört bilarna ur landet och exporterat dem till Väst-Afrika från Hamburg. Att de tyska myndigheterna inte reagerar är lika märkligt.

Men hur mycket flathet kan en myndighet uppbåda? En myndighet, som kräver in vartenda slitet öre för vanliga personer, men inte begriper att det pågår kriminell massexport av bilar ur landet!

En av huvudmännen Hassan Mohammed från Mellan-Östern gillar naturligtvis inte att få byxorna nerdragna av Uppdrag Granskning. Ett program som ofta har bättre ordning på besticken än både polis, skattemyndigheter och nu Transportstyrelsen. Det visar sig även att denne Hassan uppbär bidrag från staten, som arbetslös!

Att höra skatteverkets representant försvara rådande förhållanden med sk samordningsnummer är närmast skrattretande. Om någon med folkbokföringsnummer flyttar eller avlider måste detta anmälas enligt lag. Om en person med samordningsnummer, som kan mottaga samma förmåner som en med folkbokföringsnummer dör eller inte ens har en giltig adress - spelar ingen roll. Det struntar skatteverket i!

Röda kort till de närmast lobotimerat uppträdande ansvariga vid Transportstyrelse och Riksskatteverk och ett antal glada till Uppdrag Granskning.

Polisen vet väl som vanligt ingenting - strängt upptagna med alkokontroller av bil-Svensson!

Vem eller vilka är den person/er, som infört dessa sanslösa regelsystem? Tag ut ett samordningsnummer - sök socialhjälp - och flytta utomlands!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar