onsdag, maj 26, 2010

Vart är socialdemokratin på väg?

Den senaste tiden har ett antal skandaler drabbat det socialdemokratiska partierna. Man kan med anledning av detta undra över vad dagens socialdemokrater är på väg? På 50- och 60-talet hade vi en statsminister, som de flesta värderade högt Tage Erlander även om han fläckades av utrotningen av RADIO NORD och RADIO SYD. Nu möts vi av:

1. Den socialdemokratiska mutskandalen i Göteborgs bostadsbolag. Ja visserligen har bara tjänstemäns huvud rullat men politiskt ansvariga är socialdemokrater.

2. En socialdemokratisk toppolitiker i Stocholm häktas för stämpling till kidnapping i samverkan med en diplomat från den Syriska ambassaden. Man blir bara häpen. Det var inte länge sedan man brände den svenska flaggan i Syrien! Den enda tidning, som namgivit honom är Expressen. SVT, tiger som muren!

3. Socialdemokrater i Stockholms län fuskar med nomineringsprocessen. En riksdagskandidat på 10:e plats har genom att låta sina olika släktingar starta fiktiva socialdemokratiska föreningar, som på så vis kan nominera honom i provvalen, nu fått möjlighet att bli invald i riksdagen. Med detta skulle vi således få fuskare invalda i rikets högsta ämbete! Kanske en och annan invandrare från Turkiet inte vill förknippas med denna skam!

Enligt liberala uppgifter på nätet är denne person även medlem av en organisation på yttersta högerkanten i Turkiet! Hm ändamålen helgar medlen!

Tage Erlander måtte rotera i sin grav med denna utveckling av toppolitiker inom sitt parti! Man kan bara hoppas att Mona Sahlin, som verkar vara en hederlig person städar ur det värsta ur sitt parti!

Som vanligt noterar vi att TV4, som även studerat moderata valövningar presenterar denna senaste händelse i TV4 nyheter, som på text-TV.

Sveriges socialistiska television, SVT, tiger som muren, som vanligt när det gäller vänsterns politiska övertramp!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar