söndag, maj 09, 2010

Mer pengar till skolorna i Gnesta kommun

På fredagen blev det full rulle igen. Först besök på VC Gnesta för lite koll av blodtryck mm med en läkare, som jag faktiskt har ett stort förtroende för. Inte alltid så! Sedan hem för att gå ut med min nya kompis Phoebi. Hon är en hund och vi trivs mycket bra ihop! I varje fall är det nyttigt med en runda i skogen. På eftermiddagen shopping till hustruns födelsedagsfest. Den perfekta laxen upphittades på Stopp. Senare på dagen iväg till en presskonferens med Gnesta-alliansen! Varvid meddelades att:

Den styrande majoriteten i Gnesta vill ge skolan ytterligare 6 miljoner kr för att klara skolans kvalitet 2011. Det innebär att man nu vill ändra ramarna, som skall beslutas i junis kommunfullmäktige. Det är givetvis nödvändigt och alldeles utmärkt!

Det kanske är så utmärkt att det även räcker till större lärarresurser för ytterskolorna i Laxne, Björnlunda och Stjärnhov så att kanske man kan ha skolor med F-5 klasser! Vem vet? Men det skulle i alla avseenden säkert glädja många bland dem Oskar i Laxne och Sarah i Stjärnhov! Vad barnen tycker får vi snart reda på efter en undersökning bland femmor och sexor!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar