måndag, mars 28, 2016

I de lugnaste vatten går de fulaste fiskarna!


Terrordåden i bl a Bryssel och Paris (2 av flera hundra det senaste året över hela världen) väcker ju frågor om svenska jihadister. Enligt SÄPO finns det 300 aktiva jihadister i Sverige t ex att jämföra med Frankrikes 600. Dvs Sverige har flest per capita och fler än 3 gånger så många som Frankrike.


Mohammed Belkaid (bilden ovan) som var en av bombmännen som dödades av belgisk polis vid en räd förra veckan, visade sig ha bott i Märsta, uppburit socialt understöd samtidigt som han rånade ett företag i Gävle på flera hundratusen kronor! Han hade dessutom anmält sig som självmordsbombare till IS enligt den lista som TV-kanalen SKY NEWS kommit över.


Det väcker givetvis frågor om presumtiva Jihadister och vilken kontroll, som polis och Migrationsverk har över de personer som nu ges en i alla fall temporär fristad i Sverige. Den bedömning som görs är att närmare 2% av framför allt yngre män kan kopplas till intresse för IS. I bostadsområdet Angered i Göteborg räknas SÄPO och internationella bedömare att flest personer i Europa är med och krigar i Syrien, efter den belgiska orten Molembeek (Bryssel). 


I Göteborgska Angered är 70% av befolkningen invandrare. På Guldgatan i Boliden där terroristen greps bor det 33 personer varav 9 svenskar! Även detta 70%. Vi lär nog bara ha sett början på svenska Jihadismen! 


Bland det värsta är att både Migrationsverk och svenska staten finansierar IS verksamhet genom generösa bidrag till jihadister och deras sympatisörer.Man hoppas nu att kontrollen av transfereringar från bl a Sverige till IS stoppas genom Europol och USA försorg. Den svenska polisen är ju skadskjuten med annat och är knappast att räkna med längre.


För några veckor sedan beslagtog säkerhetspolisen skjutvapen på ett asylboende i jämtländska Krokom! Den idag gripne disponerade en modern lägenhet i Boliden, som Migrationsverket tillhandahållit.


Vad gör nu våra riksdagspolitiker för att lugna oroliga invånare? Inget! Komplett inget! Vi har nog aldrig någonsin i svensk historia haft så svaga riksdagsmän och så aningslösa journalister, som idag!


Med tillgång till statisk kan man räkna ut sannolikheten för presumtiva jihadister, som uppehåller sig i de sörmländska kommunerna med kännedom om antalet personer med muslimsk bakgrund:


Eskilstuna 100
Flen        70
Nyköping    30
Vingåker    30
Katrineholm 20
Strängnäs   20
Oxelösund   20
Gnesta      10
Trosa        2  

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar