tisdag, mars 22, 2016

Det svenska rättssystemets kollaps!

Att rättsvårdande myndigheter fungerar allt sämre år från år är ju väl känt. Det senaste året slutade 850 poliser, som inte stod ut med låga löner och ett farligt och pressat arbete. Särskilt pressen misstror ju polisen och är säkert en viktig faktor för att många poliser slutar. Ävenledes den nya polisorganisationen, som verkar ha enda syfte att anonymiserar ansvariga chefer verkar ha gått i kraftig stå. Vem som är upphovsman till denna katastrof är tämligen dunkelt.

Polisens kräftgång ackompanjeras sedan av svenska domstolar som utmäter allt lägre straff för grova brott trots att riksdagen lagstiftat annorlunda. Ibland verkar det som om högsta domstolen har en egen tolkning och agenda om svenska lagar.


Till yttermera visso med låga straff så ökar de grova brotten mord, mordförsök, våldtäkt/sexuella trakasserier exponentiellt! Svenska media låtsas som det regnar men utländsk press håller bättre koll på vad som händer!

Den svenska rättvisans tillkortakommande har uppmärksammats i omvärlden. Ett team från australienska 60 minutes blev överfallna i Rinkeby Stockholm härförleden. Polis vägrade att komma till plats "för att inte provocera"! Till yttermera visso har både Sveriges Television och tidningen Expressen sökt bagatellisera händelsen men 15 minuter av det australienska programmet finns nu på nätet.


Här kan man läsa tidningen Resumés kommentarer till händelsen.

Och här finns hela videon att beskåda: https://vimeo.com/159671084


Dessa typer av synnerligen negativa omdömen om Sverige sprids nu över hela världen i olika media och det svenska rättssystemets kollaps kommer att skapa allt större oro i samhället. Särskilt nu när stora mängder invandrare kanske 10% av befintlig befolkning skall integreras, erfordras givetvis polisens större närvaro. Inte mindre!

Sverige är i stort behov av fler kompetenta och aktiva riksdagsmän, minst i Anders Ygemans klass! Just nu är han tämligen ensam i riksdagen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar