fredag, mars 18, 2016

Ett skrämmande framtidsscenario!

Sverige går som tåget säger Fredrik Reinfeldt och Magdalena Andersson. Men det mesta sker med lånade pengar och vad händer den dag lånen måste betalas tillbaka? Redan idag är det kaos i skola, vård, bostad, jobb, äldreomsorg, rättssystem, polis etc. 

Vad kommer att hända när alla lånade pengar skall betalas tillbaka och när 150.000 nya asylsökande varje år sällar sig till de redan nu 600.000 arbetslösa flyktingar från mellan-Östern och Afrikas Horn och vill lämna barackerna i glesbygden för att flytta in till storstäderna med förmenta bättre möjligheter till jobb!

Någon kommer att få betala med ett ännu sämre välfärdssamhälle än vi fått idag. Dvs våra barn och barnbarn kommer att få betala priset med en tämligen undermålig pension och kommer det att överhuvud taget kunna finnas några garantipensionärer, då vi samtidigt har en samling ganska dåliga politiker som rullar tummarna och intet gör förutom att söka intala väljarna, att allt går bra! Nu behövs det verkligen politiker med fräscha idéer och förslag om vi skall kunna behålla någon form av välfärd i framtiden!

Lyssna till vad nationalekonomen Magnus Henrekson säger i Ledarsidorna TV: Framtidens pensionärer får betala notan.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar