lördag, maj 02, 2015

Gnesta rockar och twittrarKommunalrådet Johan Rocklind, @johanrocklind i Gnesta är tämligen sparsam med att twittra. Något han delar med de flesta politikerna i kommunen möjligen undantagandes centerpartiets Oscar Fredriksson, @integritet och miljöpartiets Kukkamariia  .

 

Andra Gnesta-aktiva som man kan man följa genom att söka på #Gnesta på twitter är @Gnestapendeln , som håller tummen i ögat på våra rikspolitiker till förmån för kommunens pendlare och så förstås kommunens @AnnaSandklef

 

Ja Gnesta rockar för Rocklind med en sällsynt twitter föranledd av besök av Emma Larsson från SSU, partiledarna Jonas Sjöstedt(V) och Gudrun Schyman(FI),  första maj-talaren Lars Ohly(V) och landstingsrådet Jacob Sandgren(S). Han vill gärna jämföra Gnesta med Almedalen. 


Kanske man dock kan tycka att balansen i deltagarna knappast speglar det politiska läget i kommunen och torde nog vara långt från Almedalens komposition särskilt om man föredrar liberala eller konservativa politiker. Men det är alltid trevligt att få ett livstecken då och då från kommunens politiker. Fler borde pröva på och bryta åsikter varje dag inte bara 6 gånger per år i kommunfullmäktiges talarstol.

 

Hälsar twittraren @RGBenedicks

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar